Sevinç Eratalay’ın yeni albümü ‘’Kalbin Nerde’’ Ada Müzik etiketiyle yayımlandı.


      

Sevinç  Eratalay’ın 10. Ve yeni  albümü ‘’Kalbin Nerde’’ de  Yavuz Bingöl ‘Aşk Dolu Devrim Dolu Kalbin Nerde’  , İlkay Akkaya  ‘Seni Düşündüm’ adlı eseri  seslendirerek , Bandista  ise ‘İleri Demokrasi’ adlı eserde  düetiyle yer aldı.





Safarad Göçmenleri  adlı eserde;  Bağlama’da Ahmet Aslan , Duduk’ta  Ertan Tetik eşlik etti. Şiir ise  Metin Kahraman tarafından seslendirildi.  Halkın Çocukları adlı eser de ise;  Bas’ da Hasan Yükselir, Alto’ da Esra Ateş , Tenor’ da Melih Seskır, Soprano’ da Ayça Kip, Bariton’ da Halil Yalçıner yer aldı.  Küçük Gerilla adlı eserde ise  Ada Çalık eşlik etti.

11 eserin yer aldığı bu albümde ‘Seni Düşündün’ adlı şarkı dışındaki tüm besteler ile  ‘Kadınım’, ‘Aşk Dolu Devrim Dolu Kalbin Nerde’, ‘Mahir Yoldaş’ adlı eserlerin sözleri Sevinç Eratalay’a ait. ‘Küçük Gerilla’ adlı eserin  sözleri  Hüseyin İlbey’e , ‘İleri Demokrasi’ adlı eserin sözleri  Sevinç Eratalay-Bandista-Eren Ali Gül’e , ‘Safarad Göçmenleri’  adlı eserin sözleri Eren Ali Gül’e, ‘Dünya’ adlı eserin sözleri  A. Galip’e , ‘Halkın Çocukları’, ‘Elveda’ ve ‘Bekledim’  adlı eserllerin sözleri  Ahmet Telli’ye  ve  ‘Seni Düşündüm’ adlı eserin söz ve bestesi  ise Poyraz Şahin’e ait.

Sevinç Eratalay,  ‘’Kalbin Nerde’’ nin aranjörlüğünü Mete Artun ile birlikte üstlendi.  Stüdyo kayıtları, Mixaj ve Editing ise Ankara ‘da  Mete Artun (Artun Prodüksiyon) tarafından  gerçekleşti.

Piyano-Computer Mete Artun, Bağlama-Cura- Kaval’ı Muzaffer Altunışık, Bas Gitar’ı Onur Gügül, Akordeon’u  Hakan Ünal, Klarnet’i Savaş Demirel, Klasik Gitar’ı  Murat Yücel,  Kemane’yi Hüseyin Yalçın, Elektro Gitar’ı  Muzaffer Altunışık-Murat Yücel, Buzuki’yi  ise  Murat Çalık icra etti.  Albümde yer alan Fotoğraflar Fırat Erez’e, grafik tasarım ise
Hayalgücü Tanıtım’a ait.
   

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

Begül Erhan Plays "Francisco Tarrega"

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS