‘’Adını Feriha Koydum’’ Dizi Müzikleri Albümü Ada Müzik Etiketi İle Yayımlandı.



Cem Tuncer - Nail yurtsever imzasını taşıyan albümün kayıtları Ercan Tanrıverdi - Murat Yapıştıran, Mix - Mastering ise Metin Kalaç tarafından Stüdyo Sound’da gerçekleşti.

38 eserin yer aldığı albümde iki eser hariç tüm müzikler Cem Tuncer - Nail Yursever imzası taşıyor. ‘Kader’ adlı eser Turhan Yapıştıran’a, ‘Esaretin Böylesi’ adlı eserin söz ve müziği Deniz Aksoy’a , ‘Beni Unutma’ adlı eserin sözleri ise Günay Çoban’a ait.

Albümde yer alan iki sözlü eser den ‘Beni Unutma’yı Eylem Aktaş, ‘Esaretin Böylesi’ni Deniz Aksoy seslendirdi. Jenerik’te Jehan Barbur, Vokal de ise Hakan Açıkalın eşlik etti.
Usta müzisyenlerin eşlik ettiği albümde Gitar’ı Cem Tuncer - Erdinç Şenyaylar (10), Keyboard’ı  Ercüment Orkut - Cem Tuncer - Nail Yurtsever, Bas Gitar’ı Efecan Tuncer, Percusyon’u Ömer Arslan, Davul’u Ediz Hafızoğlu, Keman’ı İstanbul Quartet, Keman1’i ve Solo Keman’ı Seda Subaşı, Keman2’yi Ceren Gürsoy, Viola’yı Deniz Yücel, Çello’yu Erman İmayhan, Grup Keman’ı Kempa, Solo Keman’ı, Sinan Acar - Adnan Karaduman, Gayda’yı Selim Bölükbaşı, Duduk’u Ertan Tekin, Klarnet ve Saksafon’u Göksun Çavdar - Serkan Çağrı, Tambur ve Cura’yı Engin Arslan, Obua’yı Sezai Kocabıyık, Perdesiz Gitar’ı Onur, Kanun’u Müslüm Karaduman, Çello’yu Özer Arkun çaldı. Grafik tasarım da ise Hayalgücü Tanıtım imzası bulunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BANU KANIBELLİ & FRİDAYS FOR FUTURE TURKEY - DÜNYA EVİM VE YANIYORSA

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK