Banu Kanıbelli – Bu Rüzgar #AdaMüzik 'ten Çıktı.




Müzik Direktörlüğünü ve Düzenlemelerini Baki Duyarlar’ın Üstlendiği  Banu Kanıbelli “Bu Rüzgâr” Ada Müzik’ten Yayımlandı.

15 yıllık çocuk şarkıları döneminden sonra, ilk solo albümünü yayımlayan Banu Kanıbelli’nin  “Bu Rüzgâr” albümü, farklı dönemlerde yapılmış şarkılardan oluşuyor. Ortak noktaları ise tüm bestelerin Banu Kanıbelli’ye ait olması ve cazla bütünleşen düzenlemeleri..

9 şarkının yer aldığı bu albümde Küçük İskender, Yalvaç Ural ve Mürüvvet Uygun’dan alınmış üç şiir dışında, şarkı sözleri de kendisine ait. Bülent Ortaçgil, Baki Duyarlar, Cem Aksel, Şenova Ülker, Kağan Yıldız, Tamer Temel, Serhan Erkol, Hasan Meten, Ceren Gürsoy, Ayşen Tözeniş, Verda Öncü, Burak Ayrancı, Serdar Barçın, Tunçay Korkmaz enstrümanlarıyla  eşlik ettiler..   Kayıt, editing, mix ve masterigi İhsan Apça ve Özgür Özkan Mete tarafından Ada Stüdyo’da 2013’te  gerçekleşti. Fotoğraflar ve grafik tasarımı ise Emre Birişmen tarafından yapıldı..

Bu Rüzgar albümü, 30 Kasım itibariyle dijital kanallarda yayına girecek #itunes’ta ise 13 Aralıkta yayınlanıyor olacak..


Albümde yer alan şarkılar;


1- Bu Rüzgâr Söz & Müzik: Banu Kanıbelli
2- Dokunsan  Söz & Müzik: Banu Kanıbelli
3- Güz Söz & Müzik: Banu Kanıbelli
4- Otoformat Söz: Küçük İskender & Müzik: Banu Kanıbelli
5- Tren  Söz & Müzik: Banu Kanıbelli
6- Sen Söyle Söz: Mürüvvet Uygun & Müzik Banu Kanıbelli
7- Kumsal Müzik: Banu Kanıbelli
8- Kırılgan Söz: Yalvaç Ural & Müzik: Banu Kanıbelli
9- Defterler Söz & Müzik: Banu Kanıbelli

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

Begül Erhan Plays "Francisco Tarrega"