Gizem Berk - Ne Fark Eder



 GİZEM BERK 'İN 3. ALBÜMÜ: "AYRILIĞIN 4 RENGİ”
Gizem Berk'in 'Ayrılığın 4 Rengi' isimli EP albümü, ADA Müzik etiketiyle Ocak ayında müzikseverlerin beğenisine sunuldu.
Söz ve müzikleri Gizem Berk'e ait "Ayrılığın 4 Rengi" isimli 4 parçalık bu kısa albümde, 2015’in Kasım ayında Cem Adrian ile beraber seslendirdiği “Beni Kalbinden Çıkarma” isimli parça da yer alıyor.
Ayrılığın duygusal etkilerinin 4 farklı hikayede işlendiği bu kısa albümün prodüktörlüğünü Erkan Tatoğlu, yardımcı prodüktörlüğünü ise Gizem Berk üstlendi. Albümde yer alan şarkıların düzenlemeleri ise Erkan Tatoğlu, Barış Yaman ve Cem Adrian tarafından yapıldı.
Gizem Berk’in kendi sözleriyle “bir olgunluk albümü” diye nitelendirdiği bu çalışma; 70’ler müziğinin akustik temalarını, romantik melodileri, trip-hop dokunuşları da içinde barındıran pop-rock tarzda bir albüm.
Kayıtlarda Gizem Berk’e sahnede de eşlik eden müzisyenler; Orçun Büker (gitar), Emre Yağız Koca (viyolonsel/geri vokal), Emrah Ağdan (davul), Berhan Yiğit Koca (bas gitar) yer aldı. Ayrıca dünyaca ünlü keman sanatçımız Erkin Onay’da albümde konuk sanatçı olarak yer aldı.
Albümün ilk video klibi, 70’lerin romantizmi ve duygusallığını barındıran ve hikaye olarak bir itirafı işleyen "Ne Fark Eder" isimli şarkıya Erkan Tatoğlu yönetmenliğinde çekildi. 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

Begül Erhan Plays "Francisco Tarrega"