Kesmeşeker’in 10. Albümü “Kadıköy” Çıktı!




 Kesmeşeker’in 10. Albümü “Kadıköy” Ada Müzik Etiketiyle Raflarda!
 
Cenk Taner 'Kaptan'lığında 1990 yılında kurulan Kesmeşeker, ilk albümü 'Dipten ve Derinden ile başlayan serüvenine 10. albüm 'Kadıköy'le devam ediyor.
 
27 yılı aşkın müzik yaşamına Dipten ve Derinden (1991), Aşk ve Para (1993), Tut Beni Düşmeden (1995), İnsülin (1998), İçinde İçindekiler Vardır (1999), İzin Vermedi Yalnızlık (2000), Kum (2004), Doğdum Ben Memlekette (2011) albümlerinin ardından Cenk Taner'in ikinci solo albümü  'Yoldan Çıkmış Şarkılar' 2013'te Ada Müzik etiketiyle yayınlanmıştı. 
 
 
Onuncu albüm: 'Kadıköy'
 
Yeni albüm 'Kadıköy'de söz ve müzikler yine Cenk Taner‘e ait. Cenk Taner’e bas gitarda Canay Cengen, vurmalı çalgılarda ise Gökhan Özcan eşlik ediyor.  Ayrıca, Cansun Küçüktürk, Özgür Ulusoy ve İlkay Özboyar da çalımlarıyla katkıda bulundular.
 
Tüm düzenlemeleri  Kesmeşeker’e ait olan bu albümün Kayıt ve Mix’i Canay Cengen- 2017, Mastering Levent Büyük, Çağdaş Şenel - Stüdyo 18, Kapak çalışması ise Engin Güneysu imzası taşıyor.
 
Kesmeşeker “Kadıköy” 22 Aralık’ta tüm müzik marketlerdeki yerini alırken 29 Aralık’tan itibaren ise tüm dijital mecralarda yayına girecek.
 
“Kesmeşeker dinleyicisidir ki 'uçsuz bucaksız azınlık'tır; onlar 'kaç' değil 'kim'dir…”
 

Kesmeşeker "Kadıköy" tüm dijital mecralarda; Takip etmek için: https://goo.gl/MdZXKC İtunes: https://goo.gl/AnxxeG Spotify: https://goo.gl/EG3kwf Fizy: https://fizy.in/s5dn1

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

Begül Erhan Plays "Francisco Tarrega"

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS