BİZİ HATIRLA - Soundtrack





Çağan Irmak’tan “Bizi Hatırla” / Çiğdem Erken Orijinal Film Müzikleri Ada Müzik Etiketiyle Raflarda!


14 eserin yer aldığı bu albümde müziklerin tümü Çiğdem Erken’e, bir şarkının söz, müziği ve yorumu Sena Şener, bir şarkıda ise Mina Güngör yorumu bulunuyor. Düzenlemeler: Nurkan Renda / Çiğdem Erken, Çido’s Piano Düzenlemesi ise M. Cem Tuncer imzası taşıyor.
 
Müzik Prodüktörlüğünü de üstendiği bu albümünde Çiğdem Erken’e usta müzisyenler eşlik etti; Piyano: Çiğdem Erken, Gitar: Nurkan Renda, Viyolonsel: Murat Süngü, Didem Erken, Akordeon: Özge Metin, Kemençe: Derya Türkan, Kanun: Hakan Güngör, Mandolin: Sumru Ağıryürüyen, Kontrabas: Ozan Musluoğlu, Perküsyon: Cengiz Ercümer, Davul: Ediz Hafızoğlu, Gündem Yaylı Grubu: Kadir Okyay, İsmet Okyay , Veysel Samanlıoğlu, Ahmet Darıcı, Şaban Gölge, Özdemir Güz, Umut Hoşgör, Back Vocal: Özge Fışkın emeği geçen isimler..
 
Kayıt / Mix: Metin Kalaç, Stüdyo: ENC Studio, Babajim,  Scoring: Ercan Tanrıverdi, Mastering ise Cem Büyükuzun tarafından yapıldı. Fotoğraflar Adem Barış, Grafik tasarım da ise Hayalgücü tanıtım imzası var.

Dijital platformlarda dinleme linkleri;
 

Albümdeki müzikler Çiğdem Erken’e aittir. Düzenlemeler: Nurkan Renda / Çiğdem Erken Çido’s Piano Düzenleme: M. Cem Tuncer Piyano: Çiğdem Erken Gitar: Nurkan Renda Gündem Yaylı Grubu: Kadir Okyay, İsmet Okyay , Veysel Samanlıoğlu, Ahmet Darıcı, Şaban Gölge, Özdemir Güz, Umut Hoşgör Viyolonsel: Murat Süngü, Didem Erken Akordeon: Özge Metin Kemençe: Derya Türkan Kanun: Hakan Güngör Mandolin: Sumru Ağıryürüyen Kontrabas: Ozan Musluoğlu Perküsyon: Cengiz Ercümer Davul: Ediz Hafızoğlu Back Vocal: Özge Fışkın

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

BANU KANIBELLİ & FRİDAYS FOR FUTURE TURKEY - DÜNYA EVİM VE YANIYORSA

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS