EMRE OKTAYOĞLU



Yüzünüzü güneşe dönmeye hazır mısınız?

Emre Oktayoğlu’nun titizlikle hazırlanan ve Ada Müzik etiketiyle yayınlanan ilk albümü “Yüzündeki Güneş” evrene yayılmaya başladı.

Yıllardır İstanbul 12 Orkestrası’nda albüm ve sahne çalışmalarında bulunan müzisyen ilk single’ı “Film Bitti” ile dikkat çekmişti.

İçinde, birbirinden özel tam 10 şarkı bulunan albüm; aşklara, mutluluklara, kavuşmalara, ayrılmalara, yalnızlıklara, yağmurlu öğleden sonralarına, ılık akşamlara, uzun kış gecelerine eşlik etmeye hazır. Hayatın tam kalbinde yer alan bu şarkılar, dinleyenlerin de kalbine dokunacak.

Çok yönlü bir müzisyen olan Emre Oktayoğlu’nun, albümdeki düzenlemelerin yanı sıra piyano ve gitarlarda da imzası var. Çağrı Çığ Sığırcı’ya ait “Merhaba Yalnızlık” şarkısı dışında, tüm bestelerin Emre Oktayoğlu’na ait olduğu albümde Şenova Ülker, Alpar Lü, Dünyacan Yılmaz, Nilgün Lü, Başak Elkutlu, Ege Semercioğlu, Zümra Oktayoğlu gibi usta müzisyenlerin katkısı var. Ege Semercioğlu’nun kaydını ve mix’ini yaptığı, Burak Ataş’ınsa mastering’ini yaptığı albümün akustik piyanoları Babajim İstanbul stüdyosunda kaydedildi. Albümdeki tüm fotoğraflarda ise, ünlü fotoğraf sanatçısı Dilan Bozyel’in imzası bulunmakta.

Emre Oktayoğlu; “İyi ki şarkılar var, yoksa ne yapardık?” diyor ve ekliyor: “Merhaba, hoş buldum…” :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS

BANU KANIBELLİ & FRİDAYS FOR FUTURE TURKEY - DÜNYA EVİM VE YANIYORSA