CEM TUNCER - NAİL YURTSEVER ''ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'' ÇIKTI.





Cem Tuncer - Nail Yurtsever imzasını taşıyan ''Öyle Bir Geçer Zaman Ki'' dizi müzikleri  Ada Müzik etiketiyle yayınlandı.



Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kırdı. Müzikleri de 17. Kral TV Müzik Ödülleri’ nde en iyi 'Dizi Müziği' ödülünü aldı.

Aranjörlüğünü Cem Tuncer - Nail Yurtsever’in yaptığı albümde 32 eser yer almakta.  Albümde yer alan eserlerin 29’ u Cem Tuncer - Nail Yurtsever’ e, Ağlaya Ağlaya’ nın söz ve müziği Oğuz Irmak’ a, İyi Düşün Taşın’ ın sözleri Atilla Akman’ a müziği ise Albert Haddad- Raymond Azoury’ a, Helvacı’ nın söz ve müziği anonim, Aşk Vurur’ un sözleri ise Burcu Tatlıses’ e ait

Albümün kayıtları Ercan Tanrıverdi, Nail Yurtsever ve Murat Yapıştıran tarafından yapıldı.
Mix’ler Metin Kalaç, Mayki, Mastering ise Cem Büyükuzun tarafından gerçekleşti.

Albümde Ağlaya Ağlaya’ da Bağış Demirel, İyi Düşün Taşın’ da Aras Bulut İynemli, Helvacı’ da Sercan Badur, Aşk Vurur’ da ise Burcu Tatlıses solist olarak, Eylem Aktaş, Cem Tuncer, Burcu Tatlıses ise vokal olarak yer aldılar.

Albümde Nail Yurtsever - Cem Tuncer’ e eşlik eden usta müzisyenler;
Perdesiz, Klasik, Akustik, On İki Telli, E Gitar’ da Cem Tuncer, Bas Gitar’ da Nail Yurtsever - Efecan Tuncer, Perküsyon’ da Abbas Karacan, Piyano’ da Ercüment Orkut - Cem Tuncer - Nail Yurtsever - Genco Arı, Solo Keman’ da Seda Subaşı, Solo Çello’ da Özer Arkun - Şafak Erişkin - Erman İmayhan, Garmon’ da Nejat Özgür, Tambur - Yaylı Tambur - Cura-Dutar’ da Engin Arslan, Duduk’ da Ertan Tekin, Buzuki’ de Orhan Osman - Fatih Ahıskalı, 1.Keman’ da Seda Subaşı, 2.Keman’ da Yonca Sülün - Ceren Gürkan - Ayda Tunçboyacı - Dolunay Erten, Viyola’ da Deniz Yücel - Verda Öncü - Emre Akman, Viyolensel’ de Şafak Erişkin - Erman İmayhan - Şemsa İdil Ural, Fagot’ da Cavit Karakoç, Kanun’ da Müslüm Karaduman, Davul’ da Ediz Hafızoğlu, Ud’ da ise İlyas Tetik yer aldı.

Cem Tuncer ve Nail Yurtsever’in birlikte hazırladığı bu albüm müzik arşivinizdeki en kalıcı ve nitelikli çalışmalardan biri olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BANU KANIBELLİ & FRİDAYS FOR FUTURE TURKEY - DÜNYA EVİM VE YANIYORSA

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK