ŞENAY LAMBAOĞLU'nun ‘’İÇİMDE AŞK VAR’’ ALBÜMÜ ADA MÜZİK ETİKETİYLE YAYIMLANDI.





Şenay Lambaoğlu söz ve müziği kendisine ait olan caz formundaki ilk solo çalışması ile karşımıza çıkıyor.  ‘’İçimde Aşk Var’’ albümünde sanatçıya çok değerli müzisyenler eşlik etti.  Müzik direktörlüğünü Ercümen Orkut’un yaptığı albümde Trompet ve Flügelhorn’da Şenova Ülker, Tenor ve  Soprano Saxophone’da Yahya Dai, Gitar’da Cem Tuncer, Piyano’da Ercüment Orkut, Kontrbas’da Kağan Yıldız, Elektrik Bas’da Eylem Pelit, Davul’da Ediz Hafızoğlu yer aldı. ‘Kelimeler’ adlı şarkıya Yaylı Quartet olarak Keman’da Seda Subaşı ve Ceren Gürkan,  Viyola’da Deniz Yücel,  Viyolonsel’de ise Erman İmayhan eşlik etti.


Toplam dokuz şarkıdan oluşan albümü için bir tarz gözetmeksizin yola çıkan sanatçı; yıllar içerisinde geliştirdiği müzikal duruşunu caz müziği ile birleştirmeyi başarmış.


Düzenlemelerini Ercüment Orkut’un yaptığı albümün geneline baktığımızda birbirleriyle bütünlüğü olan fakat her bir şarkının kendine özgü bir karakteri olduğunu görüyoruz. ‘’İçimde Aşk Var’’,  kalbi ve aklı arasında gidip gelen iç sesini, çelişkilerini, korkularını ve umutlarını kimi zaman naif kimi zamansa var gücüyle haykıran samimi bir çalışma…








İÇİMDE AŞK VAR

Ay
Hayat Bu
İçimde Aşk Var
Sorular
Monolog
Küçük Bir Kız
Oysa Umut Var
Yelkenli
Kelimeler

Albümü ttnet müzik'te dinleyiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS