SOUL SACRIFICE’ın YENİ ALBÜMÜ ‘’CARPE MORTEM’’ ADA MÜZİK ETİKETİYLE YAYIMLANDI





SOUL SACRIFICE, 4 kişilik kadrosuyla İstanbul'dan başladığı yolculuğunu artık kendi kulvarında Dünya'ya taşımaya hazırlanıyor. Daha çok Death Metal yapısıbarındıran müziğinde, modern melodik yapıları ve etnik Türk melodilerini değişik vokal tarzlarının kullanımıyla harmanlıyor. Grubun kökleri 1997 yılına kadar uzanmakta, fakat 2003'ten daha istikrarlı bir şekilde yolunda yürümekte. 2005 yılında çıkan ilk albüm "Stranded Hate" ardından verilen 100'e yakın konser, ki bir çok uluslararası grupla büyük sahneler ve festivallerde çalma şansı da yakalayan SOUL SACRIFICE Türkiye'nin en istikrarlı gruplarından biri haline geldi.




Çalışmaları uzun bir sürecin başlangıcıydı.Öncelikle metal camiasının ünlü İsveç'li prodüktörü Dan Swanö ile çalışan grup, Keskin gitar riffleri, güçlü vokaller ve kemik gibi davullarla bir metal dinleyicisini memnun etmenin gereklerini bu albümde bir araya getirdi. Dan Swanö dışında, albümün klip çalışmaları için yine İsveç'li olan yönetmen Daniel Larsson Satari ile çalışıldı. Bu çalışmaların ilk ürünü ‘’Comatose’’ albümün Türkiye de piyasaya çıkmasından önce dijital platformlarda yayına girdi . Kapak görsellerini Hakan Işık hazırlarken, kapak fotoğrafında Okan Bayülgen anıyakaladı.

Dünya üzerinde Massacre Records ile dağıtımıyapılan albüm Türkiye'de Ada Müzik etiketiyle yayımlanıyor. Uluslararası kulvarda yürümeyi kafasına koymuş olan grup "Carpe Mortem" ile hazır gibi.


CARPE MORTEM

Ağıt
Bullet Proof
Comatose
O.L.B
Keşke
Fly Forever
Killing For Society
Torture My Soul
Carpe Mortem
Sarcastic Existence
Exile
Çocuk Bahçesi (Bonus Track)
 

Albümü ttnet müzik'te dinleyiniz..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

Begül Erhan Plays "Francisco Tarrega"

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS