Ceylan Ertem ‘’Ütopyalar Güzeldir’’ Ada Müzik Etiketiyle Çıktı.



2010 yılında ilk solo albümü ‘Soluk’  ile dikkatleri üzerine çeken Ceylan Ertem’in ikinci solo albümü “Ütopyalar Güzeldir”  Ada Müzik etketiyle yayımlandı.
Ceylan Ertem’in prodüktörlüğünü Cenk Erdoğan ile birlikte üstlendiği  ‘’Ütopyalar  Güzeldir’’ in aranjmanları  da Cenk Erdoğan’a ait. Ceylan Ertem’e  bu albümünde Ediz Hafızoğlu, Alp Ersönmez, Cenk Erdoğan, Gökhan Sürer, Murat Çopur, Ertan Şahin, Amy Salsgiver, Aslıhan Güngör, Adam Matta gibi değerli müzisyenler eşlik ettiler.

Ceylan Ertem kendi şarkılarının yanı sıra söz ve müziği Mabel Matiz’e ait olan “Cennetin Irmakları” ve Ferhan Şensoy ‘un bu albüme de ismini veren “Ütopyalar Güzeldir” şarkılarını albüme kattı. Bununla birlikte sözleri Ömer Hayyam ’a ait “Ne Güzel Gün” şiiri Ertem’in müziği ile yeniden yorumlandı.


Ceylan Ertem ‘’Ütopyalar Güzeldir’’ in ilk videosu için albümün açılış şarkısı olan ‘’Ne Olursan Ol Gelme’’ adlı şarkıyı seçti.  Yönetmenliğini Dağhan İş’in üstlendiği  videoklip  Eylül ayı’nın ilk günlerinde dijital kanallarda yayına girdi. 










’Ütopyalar Güzeldir’’ 22 Eylül’de 4 gün süre ile sadece fizy de yayına girecek.
26 Eylül’den itibaren ise tüm dijital kanallarda yayında olacak.

Albümde Yer Alan Şarkılar;
1-  Hayal’et (intro)
2-  Ne Olursan Ol Gelme
3-  Oğlan Acı Çekiyor
4-  Kış Suçlu Çok
5-  Cennetin Irmakları
6-  Orman
7-  İstisna
8-  Ertesi Gece
9-  Kaçıncı Yarın
10-Ne Güzel Gün

11-Annem Duysa Üzülüyor


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK