Zuhal Olcay - Başucu Şarkıları 3 Çıktı.



Türkiye'nin en önemli oyuncu ve şarkıcılarından Zuhal Olcay, hafızalardan silinmeyen 9 şarkıyı yeniden yorumladığı "Başucu Şarkıları 3" albümünü Ada Müzik etiketiyle yayımlandı. Müzik direktörlüğünü ve 7 şarkının aranjörlüğünü Cem Tuncer'in yaptığı albümde,"Sevda Kuşun Kanadında" ve "Söyleyemedim" adlı şarkıların aranjörlüğünü de Tolga Kılıç üstlendi.
Alp Turaç'ın mix'ini, Mirko Ettore D'Agostino'nun mastering'ini yaptığı "Başucu Şarkıları 3"ün kayıtları, Saygın Özatmaca tarafından Babajim stüdyosunda gerçekleştirildi.
 
2015'in en iyi ve sağlam albümlerinden biri olacak "Başucu Şarkıları 3"te geçmişten günümüze kendini taşıyabilen, akıllarda kalmayı başarmış; Nadir Göktürk'ten "Eksik Bir Şey", Atilla Engin'den "Kumsalda", İlhan Şeşen'den "Ağlıyor İstanbul", Cem Karaca'dan "Sevda Kuşun Kanadında", Ahmet Kaya'dan "Yalan da Olsa", Ülkü Aker'den "Söyleyemedim", Fecri Ebcioğlu'dan "Dünya Dönüyor", Erhan Güleryüz'den "Pencereler Önünde" ve yepyeni versiyonuyla sözleri Leyla Tuna'ya, bestesi Onna Tunç'a ait "İyisin" şarkısı yer alıyor.
 
Kalabalık bir müzisyen topluluğunun yer aldığı albümde Cem Tuncer (gitar), Tolga Kılıç (Piyano, Rhodes), Eser Ünsalan (elektrik bass), Volkan Hürsever ( kontrabass), Ediz Hafızoğlu (davul), Cengiz Ercümer (perküsyon), Engin Recepoğulları (tenor, soprano sax), Göksun Çavdar (klarinet), Göksel Kartal (kanun), Özer Arkun (viyolonsel), Yonca Kocadağ ve Murat Aziret (vokal), Bekir Sakaryalı (akordeon), yaylılar’da ise İlyas Tetik, Ayhan Şenyaylar ve İbrahim Şentürker eşlik etti.
 
Fotoğraflarını Anthony Macri'nin çektiği, kapak tasarımını Amir Shingray'ın yaptığı albümün ilk video klibi, Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde "Pencereler Önünde" isimli şarkıya çekildi. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BANU KANIBELLİ & FRİDAYS FOR FUTURE TURKEY - DÜNYA EVİM VE YANIYORSA

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK