Malabadi 'nin İlk Albümü Ada Müzik'ten Çıktı!




“SADECE FLAMENKO DEĞİL”

22 senedir müzik sektöründe emin adımlarla ilerleyen Türkiye’ nin ilk flamenko grubu “Malabadi”  Ada Müzik’ten  “Malabadi” isimli albümlerini çıkarttı ve ilk kliplerini çekiyor.

Okyay Göksu, Göktay Göksu, Biriz  Falay  Göksu, Mert Önal, Orhan Deniz’den  oluşuyor. Flamenco tarzında  22 senedir Türkiye’ nin önemli kulüplerinde çalan “Malabadi Grubu”  daha önce Tunç Başaran'ın yönettiği "Vesaire Vesaire" filminin orijinal müziklerini de yaptılar.
Okyay Göksu ve Göktay Göksu  kardeşlerin kurduğu Malabadi grubu “Türkiye’ nin ilk flamenko grubu” olma özelliğini taşıyor. Flamenko öğeleri barındıran albümde;dünyanın önemli flamenko üstadlarından Vincento Amigo’nun "Y será verdad" parçasından  derledikleri  ”Bu kadar olmaz” ve Pir Sultan Abdal’ dan derledikleri  “Dostum Dostum” dışında, yıllardır konserlerinde de söyledikleri bütün parçalar Okyay ve Göktay Göksu’ ya ait. 

Yeni albümleri için “İçimize sinen bir albüm oldu,beklediğimize değdi,diye düşünüyoruz”diyen Malabadi grubu  dinleyicilerine  ve yıllardır bu albümü bekleyen sevenlerine  destekleri için çok teşekkür ediyorlar. 
Alp Ersönmez , Cenk Erdoğan, Kerem Sefil, Çağrı Sertel, Toygun Sözen, İstanbul Strings konuk müzisyenler olarak albümün müzikal zenginliğinin çoğalmasında pay sahibiler. Flamenko dansçısı Melek Yel’in flamenko dansları konserlere  görsel show katıyor.
Türkiye’ de flamenkoyu sevdirerek yıllardır hayranlarına müzik ziyafeti yaşatan “Malabadi grubu”nun albümlerini seçkin müzik marketler ve digital platformda bulabilirsiniz. Malabadi grubu yeni albümleri ile  hayran kitlesini daha da arttıracak!





Malabadi Müsic;
Okyay Göksu; Gitar, Vokal, Yaylı kompozisyon
Göktay Göksu; Gitar, Vokal, Back Vocal
Biriz Falay Göksu; Back Vocal
Mert Önal; Cajon, Davul
Orhan Deniz; Bas Gitar
Alp Ersönmez; Bas Gitar
Kerem Sefi; Perküsyon
Çağrı Sertel; Rhodes
Cenk Erdoğan; Yaylı Tanbur, Tuşlu Çalgılar, Back Vocal
Toygun Sözen; Klarnet
İstanbul Strings; Yaylılar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS

BANU KANIBELLİ & FRİDAYS FOR FUTURE TURKEY - DÜNYA EVİM VE YANIYORSA