Hakan Yılmaz & Kadir Şan Tarhan - Sen Yoktun, Çıktı.


Hakan Yılmaz, 1994 yılında Ezginin Günlüğü ile birlikte yaptığı ‘’Doğu Türküleri’’ adlı ilk albümünün ardından uzun bir ara verdiği müzik çalışmalarına 2012 yılı başında Kadir Şan Tarhan ile birlikte yeniden başladı.  Yıllar içinde yaptığı onlarca söz-müzik çalışmasından bir bölümünü bu albüm ile dinleyicisiyle buluşturuyor.


Tüm sözleri Hakan Yılmaz’a ait olan bu albümde 10 şarkı yer alıyor. 3 şarkının bestesi kendisine, bir şarkının bestesi Haji Khanmammadov ‘a ,  6 şarkının bestesi ise Kadir Şan Tarhan ‘a imzası taşıyor.

Albümün Kayıtları Stüdyo Harem’de gerçekleşti, kayıt yönetmenliğini ise Cihangir Aslan üstlendi. Kadir Şan Tarhan tarafından yapılan düzenlemelere Cihangir Aslan, Hüseyin Çebişci ve İlkay Yılmaz da katkıda bulundular. Kayıt, mix ve masterig ise Cihangir Aslan, Efe Demiryoğuran ve  Hüseyin Çebişci tarafından yapıldı.

Bu album de  çok değerli müzisyenler  yer aldı;  Akordeon’da Mikail Yakut, Bağlama ‘da Ali Yılmaz, Bas Gitar ‘da Efe Demiryoğuran, Buziki ‘de Ali Yılmaz, Davul ‘da Erkin Yalan, Flüt’te İlkay Yılmaz, Elektrik Gitar ve Akustik Gitar ‘da Kadir Şan Tarhan ve Cihangir Aslan, Keman ‘da Uğur Akyürek, Karadeniz Kemençesi ‘nde Onur Şentürk, Notaya almada Kadir Şan Tarhan, İlkay Yılmaz, Cihangir Aslan, Perküsyon ‘da Cem Utku, Piyano’da Hüseyin Çebişci, Tar’da Ali Yılmaz, Viyola’da Nilüfer Atılgan, Viyolensel ‘de Gözde Gülşen..

Hakan Yılmaz’ın albüm için söyledikleri;

‘’2011 yılında bir rastlantı eseri Kadir Şan ile yıllar sonra tekrar karşılaştığımızda aklımıza ilk gelen şey birlikte müzik yapmak oldu.  İkimizin de yıllar içinde biriktirdiği onlarca şarkı sözü ve bestesi vardı.  Belki bundan da önemlisi, müzik üzerine, hayat üzerine dışa vurmak istediğimiz düşüncelerimiz, söylemek istediğimiz sözlerimiz vardı.  2012 yılının başında birlikte çalışmaya başladık.

Bu albüm artık bizden çıkacak, doğacak, dinleyicilerin müzik evreninin bir parçası olacak.  Umarız ki herkese zevk, umut, neşe ve bilgelik veren bir eser olsun ve öyle anılsın.  Bizlerse yeni albümlerin, yeni sözlerin, yeni şarkıların peşine düşeceğiz.  Yeni şarkılarda buluşmak dileğiyle…   ‘’

Albüm 8 Eylül 'ün ilk saatlerinde iTunes üzerinden satışa sunulmuştur..




1-      Sen Yoktun
Söz: Hakan Yılmaz Beste: Haji Khanmammadov
2-      Kervancı 
Söz: Hakan Yılmaz Beste: Kadirşan Tarhan
3-      Akdeniz’e Karışmak
Söz: Hakan Yılmaz Beste: Kadirşan Tarhan
4-      Yok Bu Şehirde 
Söz: Hakan Yılmaz Beste: Kadirşan Tarhan
5-      Al Götür Bizi 
Söz –Beste: Hakan Yılmaz 
6-      Doli
Söz: Hakan Yılmaz Beste: Kadirşan Tarhan
7-      Yol Bitti
Söz: Hakan Yılmaz Beste: Kadirşan Tarhan
8-      Karadeniz Akıyor
Söz: Hakan Yılmaz Beste: Kadirşan Tarhan
9-      Yağmur Semahı
Söz - Beste: Hakan Yılmaz
10-   Tango
Söz – Beste: Hakan Yılmaz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

Begül Erhan Plays "Francisco Tarrega"

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS